Lenes bøger

Skammer-serien
Serien om Skammerens børn starter hvor Dina må redde både sin mor og fyrstesønnen Nicodemus, der er blevet anklaget for nogle frygtelige mord han ikke har begået. Og det er ikke nogen let opgave, når modstanderen er Drakan og hans ækle, glubske drager. Læs mere.
W.I.T.C.H serierne
Bøgerne om Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin foregår i samme univers som W.I.T.C.H.-tegneserierne. I de første 5 bøger fortæller pigerne hver deres historie, og de sidste 4 bøger er den fantastiske fortælling om Krystalfuglene. Læs mere.
Katriona-serien
Bøgerne om den stride, hidsige, rødhårede pige hvis største drøm er engang at få sin egen marehest og blive en af de Sølvryttere, der rider rundt over hele landet med budskaber og breve og nogle gange også hjælp til folk der har hårdt brug for det. Læs mere.
 
Skyggeporten
Historien om stumme Anna, der vil finde sin mor. Anna bor sammen med sin far. De har et stort gammelt hus, men Annas far siger det er farligt at gå derind. De bor i drivhuset i baghaven i stedet for og laver mad på campingblus og sover i soveposer om vinteren når det er koldt. Det har de gjort siden den nat for syv år siden, da Annas mor forsvandt. Annas far siger han ikke ved hvor hun er. Men Anna er nu blevet næsten 14, og hun ved at voksne nogle gange lyver.
Hun beslutter sig for selv at finde sin mor. Og hun ved godt hvor hun skal begynde at lede - i det gamle hus hendes far siger hun ikke må gå ind i. Det er dér hun finder Skyggeporten. Læs mere.
 
Morgenlandet
Morgenfolket bor i en verden, der lukker sig omkring dem, trygt og godt. En dag kommer der en mand til dem, en nøgen stakkel uden navn, uden sprog, uden erindring, og vanskabt til og med. Den fremmede kommer til at kæmpe for sin ret til at være menneske, blandt andre mennesker. Læs mere.