Fanpost

Tåre i øjnene
Skammerens datter er en fantasiksk bog (den første af tre), som man bliver grebet af og kan slet ikke stoppe med at læse når man først er igang. Læs den! Den er virkelig natten værd :o)

Karina Iversen, 3. januar 2003

Den er fantastisk
Bogen er total god. Det er set med børns øjne (jeg er 11.) Den egner sig helt klart til børn, men jeg tror nemt at voksne kan læse og elske den.

Cecilie Ravn, 7. februar 2003

Uovertruffen mesterskrivning af Lene Kaaberbøl
Skammerens Datter er 1. bog i serien om Skammerens børn og er den spæde introduktion til resten af serien. Med denne indledning til den krig som uden tvivl vil komme, (4. bog, Skammerkrigen) har Lene Kaaberbøl for alvor sat sit fingeraftryk på fantasy-genren, og med udgivelsen i England vil Lene blive en af vor tids mest anerkendte forfattere. Fuldt ud ligeså godt som Harry Potter og Det Gyldne Kompas, men helt igennem anderledes.

Anders Thorup, 5. december 2002

Fantasy i verdensklasse!!!
3. bog i serien Skammerens børn hedder Slangens gave og er klart den bedste bog i serien. Denne bog når, med dens ubeskriveligt gode fortælling, op på læsermæssige højdepunkter. Fuldt ud ligeså god som Harry Potter og Det Gyldne Kompas serien. Vi venter med længsel på den sidte bog i serien, Skammerkrigen (udkommer 2003).

Anders Thorup, 5. december 2002

LÆS DEN SÅ
Jeg synes bare at i skal læse den, den er meget bedre end Harry Potter og Ringenes Herre. Læs også nr.2 3 og 4. Skammertegnet, Slangens gave og Skammerkrigen

Maria Boll Hansen, 28. februar 2003

Fedt ...
Det er en virkelig god bog at læse. Når man først er begyndt kan man ikke stoppe med at læse videre. Men sådan er det jo. Den skal virkelig læses den er supergod, jeg er selv i gang med at læse nr. to i serien og den skal I også tage at læse. Nå, men håber det frister jer til og læse den.

Ditte Jakobsen, 4. februar 2003

Fra mig til dig
Jeg synes det er en af de bedste bøger jeg nogle sinde har læst, og de bliver bedre og bedre. Jeg har også læst nr. 2 og 3, de er bare så gode. Jeg glæder mig meget til 4 udkommer.

Anne Pedersen, 22. februar 2003

På højde med Det Gyldne Kompas
Bogen er en virkelig udfordring for den kræsne læser. Man kan ikke undgå at have en mening om den når man har vendt den sidste side, og alligevel kan man ikke få et ord frem. Man er simpelthen målløs...

Anders Thorup, 5. december 2002