Skammerserien

Skammerens Datter   Skammertegnet   Slangens Gave  
Klik på en bog for nærmere beskrivelse

"På en skala fra 1-10 får den 11..."
     - 12-årig anmelder på Sengeløse Biblioteks hjemmeside

"Den eneste bog der er lige så god som Harry Potter og Ringenes Herre"
     - læseranmeldelse i BogGuide

"Skammerens datter styrer for vildt!"
     - læseranmeldelse i BogGuid e

"Too old for Harry Potter? Maybe this is for you ..."
     - anbefaling fra engelsk bibliotekssystem

Serien om Skammerens børn starter i Skammerens datter , hvor Dina må redde både sin mor og fyrstesønnen Nicodemus, der er blevet anklaget for nogle frygtelige mord han ikke har begået. Og det er ikke nogen let opgave, når modstanderen er Drakan og hans ækle, glubske drager.
I bog nr. 2, Skammertegnet , må både Dina og hendes bror Davin fortsætte kampen hver på deres måde, Davin med sværdet og Dina med den frygtede skammer-evne hun har arvet af sin mor.
I den 3. bog, Slangens Gave , dukker Sortemesteren Sezuan op, og sender hele familien ud på en hovedkuls flugt der bliver livsfarlig for dem alle.
I den fjerde og sidste bog, Skammerkrigen, gør Drakan klar til at rykke ind i Højlandet og kvæle den sidste modstand mod sit herredømme. Hvis han skal standses, skal det være nu. Og Nico har da også lagt en plan - men Dina og Davin mener den plan er mere modig end klog. I hvert fald hvis man gerne vil slippe levende fra det ... klik her hvis du vil have en smagsprøve fra bogen.

Bøgerne om Skammerens børn er udgivet eller på vej ud i mange lande over hele verden - blandt andet England, Sverige, Japan, Tyrkiet, Frankrig, Tyskland, Holland, Rusland og Lithauen ...

Tilbage til bogsiden